”…Utan kläder, vad läskigt”

Ja det är ett citat från en film som bara poppade upp i huvudet. Har suttit och letat och letat och letat efter bröllopskläder på nätet och svårast är att finna just brudgummens kläder. Dessutom har ”min” brudklänning slutat säljas…igen…för det är andra klänningen jag suktat efter som utgår ur sortimentet…så när ska man köpa sin brudklänning? Är man för tidigt ute eller för sent ute fem-sex månader i förväg? Ska man chansa och köpa den nu och sedan få sy in den? (Jag vill ju förstås gå ner i vikt före).  Och hur länge vågar man vänta? Och tänk om den inte passar på dagen D? Eller om den kommer för sent så man inte hinner ändra den? Och blivande mannens kläder, vågar vi beställa dem online åt honom utan att prova dem först? Eller ska vi se oss om brudgumskläderna här i stan? Någon som kan ge bra tips???

Just nu hittar vi inga kläder nån av oss, varför ska det vara så svårt? Kanske vi skulle gifta oss nakna? Haha. Som dessa två… Billigt blir det iallafall…

Man kunde tycka att nakenbröllop i radio inte är så mycket att göra väsen av, i TV kunde det måhända vara nått… I Brisbane finns en radiostation, B105, som menar att radiobröllop med brud och brudgum utan kläder är den verkliga grejen. Radion har haft en pristävling där det vinnande paret, Ellie och Phil, nu ska få sitt drömbröllop betalt av bolaget. 250 gäster, med kläder och allt, ska bjudas in. 

Brudparet berättar att de genast vid underrättelsen om att de kammat hem vinsten satte igång med gymträning med hjälp av en personlig tränare. Det gäller ju att se bra ut naken! 

– Vi kommer att ha lite kroppsmålning, förklarar Ellie, och avslöjar dessutom att hon ska ha en enorm brudbukett med 250 rosor ”som kommer att täcka en hel del”… 

Källa: News.com

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: