Check!

Utöver checklistan har vi ju en annan punkt som nu är kirrad. Nämligen att min blivande man nu fått klartecken att få ledigt från jobbet, att få en sådär 3-4 veckor ledigt OM vi bestämmer datum i mars nästa år att gifta oss och dra iväg på vår ”Honeymoon”! Yes, yes, YES!

Nu får vi hoppas att vi fixar allting innan dess så vi slipper skjuta upp allt ett år och gifta oss först mars 2014! Men det börjar kännas lite stressigt, även om vi inte har ett riktigt hum om hur långt i förväg man ska ha fixat allting. Det är ju bara ett halvår, alltså 6 månader kvar till mars 2013!

Vi har också diskuterat musik fram och tillbaka, den utmarsch vi tänkt ha från början är nu struken och min (blivande) svåger, (blivande) makens bror kom med förslaget på en annan utmarsch och vi är nu ense om att den passar så mycket bättre! Nu blir det att försöka skaka fram den i en bra version. Inmarschen hoppas vi att en musiker kirrar åt oss. Det blir både häftigt och personligt så. Kanske det går att spela in den samtidigt som min blivande man och blivande svågern samt de andra i deras nya band just nu befinner sej i studio för att spela in deras första demo. Vi får hoppas det!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: