Lite tankar

Idag har jag suttit i tankar och funderat över vår redan färdiga Save The Date som gjordes redan i April iår, om det ska ändras nånting eller skickas ut som det är. Och kanske om vi skulle skicka iväg det redan nu?

För just nu känns det som om vi står och stampar på samma ställe och jag är ivrig att gå framåt i planeringen (även om vi är tidigt ute). Just nu går frågorna bara runt runt, hur många gäster kan tänka sej att komma och hur många gäster ska vi räkna offerten på? Det ena ger inget svar på det andra eller tvärtom. Så som fingervisning vore vår Save The Date en fördel om den kom ut redan nu så även gäster hinner planera inför kommande bröllop. Även om vi förstår att alla inte kan säga någonting spikat såhär långt i förväg. Men de säkra kan spikas på gästlistan.

På så vis kan vi då veta hur mycket hela kalaset kommer att kosta oss också!

Jag får nog ta en diskussion med blivande maken, synd bara att han har fullt upp idag ända fram till sena kvällen (ivrig som jag är)

Vår Wedding Planner 3 (som det lutar åt) har för övrigt inte fått svar på offerten de skickade förra veckan eftersom vi funderat, så jag måste maila henne också. Dock är hon borta mycket från kontoret några veckor nu eftersom hon har besök från Australien. Så den tjejen i hennes ställe får väl ta emot och ev. vidarebefordra vårt svar.

Bild/Picture: Bilder.Alltinggratis.Se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: