Gästlistan!

 

Just nu har vi 21 personer på gästlistan, plus oss (brudparet) förstås! Tre av våra vänner på andra sidan jorden vill gärna deltaga på vår stora dag, härligt! Och dom har redan kollat upp saker åt oss där vi ska kunna ha vår ceremoni. Underbart!

Det är så svårt att veta vilka man ska bjuda och inte, vi vill ju ha ett litet bröllop ändå. Men dessa tre gäster skulle vara våra hedersgäster och dom är (och kommer vara) till mycket stor hjälp för bröllopet! Det är vi så glada över.

Svärmor och svärfar har kollat upp lite saker, ställe för ceremoni, bröllopsfest och liknande. På eget bevåg. Dom har även filmat så vi får se vad vi tycker om deras förslag. Det verkar som om dom vill att det blir bröllop om ett år, alltså i mars 2013. Vi kan inte bestämma oss för datum ännu, allt beror på budgeten och hur mycket vi hunnit spara till dess.

Och under ett år (iallafall innan inbjudningarna ska ut) så hinner vi nog både ta bort och lägga till gäster på gästlistan. Hursomhelst har jag skrivit in våra tre vänner på andra sidan jorden i gästlistan på vår bröllopssida. Gästlistan är inte synlig för besökare, men den kanske blir det framöver. När vi skrivit in mer på bröllopssidan kommer vi troligen lösenordsskydda sidan så bara våra inbjudna gäster kan se sidan. Dessutom kanske vi får skriva även på engelska så att alla våra gäster förstår vår bröllopssida.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: